Menaxher te pergjithshem

Përvoja
⦁ Poliklinikën Galaxy nga viti 1994
⦁ Tek, i lartë: mami, instrumentare, anestezion
⦁ Nga viti 2000 Menaxhere/motër kryesore, në Poliklinikën Galaxy
Njohja e gjuhëve
⦁ Shqip,
⦁ Anglisht,
⦁ Serbisht,
Programi kompjuterik
Mickrosoft Word
Dekoratë – Mirënjohjet për Kontributet:
⦁ Veterane e Luftës UÇK-së
⦁ Në vitin 2010 e Dekoruar me titullin Ambasadore e Paqes Globale
⦁ Poliklinika Galaxy:
      ⦁ Mirënjohje e vitit 2005
      ⦁ Dekorata e vitit 2010
      ⦁ Mirënjohje e vitit 2015

Mr. sci. Miradije Statovci

Emri: Miradije
Mbiemri: Statovci
Datëlindja: 17/02/1975
Vendlindja:/ Prishtinë
Adresa:/ Bill Klinton 301
Tel: 044-256-892
Email dia-st@live.com poliklinika-galaxy@hotmail.com
Edukimi-Arsimimi
⦁ Mr. Sci. Psikologji-FAMA
⦁ Internacional Training Center Turin për sigurim dhe Mbrojtjen Shëndetësore.
 

Pas mbarimit të shkollës Mesme të Mjekësisë ,,Ali Sokol’’, Gala fillon punën në Klinikën Gjinekologjike Obstetrike Prishtinë, shumë shpejtë dallohet dhe emërohet Instrumentare në Sallat e Operacionit, pas një afatit të shkurtër kohorë fiton postin e Menaxherit në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike ( në repartin e Endokrinologjisë bashkë me Prof. Dr. Seadet Mekulin).

Elmaze Vela-GALA Menaxhere

E lindur 29/05/1952, Prishtinë

Përgatitja profesionale (Edukim):
Beograd vitet e 1980, si dhe në Ankara të Turqisë, Riad të Arabisë Saudite.
Pas mbarimit të luftës, Menaxhere Kryesore e Klinikës Gjinekologjike Obstetrike, për sukseset e shumta dallohet me shumë ,,Mirënjohje’’ në Menaxhimin e Klinikës.
Nga viti 2017, Menaxhere kryesore në Poliklinikën Galaxy-Prishtinë