Administrata

Mr.sci.Ph Akik Idrizi

 
 
TITULLI: Magjistër i shkencave farmaceutike
EKSPERIENCA: 10 vjet
AFTËSITË: Menaxhment
LICENCË: Licencim nga Oda e Farmasistëve të Maqedonisë së Veriut
LICENCË: Licencim nga Oda e Farmacistëve të Kosovës
EMAIL: akikidrizi@gmail.com
TELEFON: +389 70 598 677

Mr.Sci.Ph Ismail Idrizi

I lindur me 03/08/1983 në Tetovë, Brakja Miladinovi Nr. 72

Preferenca:
 • Diplomuar Në USHT, cikli i I-rë
 • Diplomuar Ne Shkencat Farmaceutike Ne USHT cikli i II-të
 • Farmacist I Licensuar Prej 2018
 • Përvojë – rekomandim nga Poliklinika ,, Galaxy ,, Prishtinë
 • International Labour Organisation – Training Activity, (Trajnim për ndarje përvojash lidhur me zgjerimin e mbrojtjes sociale në Kosovë, krijim të mekanizmave të sigurimit shëndetësorë.
 • Broker i Licensuar Për Sigurime Në Republikën E Maqedonisë Së Veri
Ushtrimi shtesë dhe sport:
 • Anglisht
 • Matematik
 • Informatik
 • Punë në ekip dhe punë administrative, aftësi komunikimi, shitje, marketing
 • Karate, garues
 • Skijim, garues
 • Notim, garues në Kroaci, qyteti Crikfenicë
 • Përvoj Punë – Përfaqësues RSR Maqedoni Për 2 Vite