)
Mjekësia familjare
Ofruar për të gjithë
Shërbimet bazë të mjekut amë, tensioni, temperatura, pulsi, saturimi
Ne ju ofrojmë
Gjitha shërbimet mjekësore!
Me standartet më të larta të teknologjisë
Një nga shërbimet tona:
Ambulancë specialistike urologjike
Shërbime moderne të specializuara
30 vjet eksperiencë me ju

Disa fjalë për ne

Poliklinika ,,GALAXY,, lindi si nevojë në Kosovë, për shërbime shëndetësore, që nga Dhjetor të vitit 1989 ofron shërbime të gjëra shëndetësore, me një staf profesional dhe me një zbatim të teknologjisë më të përparuar.

Disponon me mbi 28 të punësuar prej të cilëve 18 janë mjekë të specializimeve të ndryshme në fusha të ndryshme si dhe një laborator të avancuar.

 • check-mark-1Poliklinika ,,GALAXY,, është themeluar në Dhjetor 1989 i cili është njohur nga gjithë qytetet dhe banorët e Kosovës.
 • check-mark-1Është e licencuar nga Ministria e Shëndetësisë si Qendër Diagnostiko Terapeutike ,,GALAXY,, Prishtinë
 • check-mark-1Menjëherë pas lufte, që nga viti 2000 vazhdon të ushtron veprimtarin e vetë më një  kapacitet të plotë ofron shërbime shëndetësore dhe mundohet të përshtatet kushteve dhe nevojës

Departamentet tona

Klinika jonë është e specializuar në shumë fusha të mjeksisë, shtyp departamentin përkatës për të parë më shumë

doctor
Mjekësisë familjare
man
Urologji
gynecology
Gjinekologji
Sëmundje internistike
Reumatologji
cardiology
Kardiologji
brain
Psikologji
eye-2
Oftalmologji
brain
Neuropsikiatri
lab
Laboratori hematologji dhe biokimi
Pse duhet të na vizitoni

Pse ne?

Në fillim investimet kanë qenë në aparaturë mjekësore dhe në laborator,

 • Një Sallë Operacioni,
 • Salla e Lindjes
 • Komplet jemi të pajisur me aparaturë për diagnostifikim
 • Laborator
 • Rengen, rtg

Pas vjedhjes dhe shkatërrimit nga shteti i Serbisë, përsëri arritëm të konsolidohemi dhe me investime familjare arritëm të kompletohemi me aparaturë më moderne, do të thotë Qendra Diagnostiko Terapeutike me këto shërbime:

 • Mjekësia Familjare, trajtim, edukim dhe promovim të shëndetit,
 • Gjinekologji
 • Kirurgji, me anestezion lokal
 • Psikologji
 • Oftalmologji, vizita dhe përcaktimi dioptrisë kompjuterike,
 • Mjekësia interno, EKG, Stres test Ergometrik me Traedmill, Holter monitorin 24 orësh i punës të  Zemrës, monitorimi 24 orësh i tensionit arterial, spirometri
 • Laboratori i përgjithshëm dhe Biokimikë
 • Neuropsikiatri
 • Osteoporoza (DXA)

Shërbimet tona

Çertifikata

Pyetje të përgjithshme

Nësë doni të rezervoni një termin, atëherë gjëja e parë që duhet ta bëni është të hapni kalendarin dhe të shikoni ditët me termine të lira, ose kontaktoni stafin tonë për ndihmë.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Njihu me ekipin tonë

Specialistët tonë

Ne ofrojmë specialistë nga fusha të ndryshme të cilët janë të specializuar në fushën e tyre në spitalet dhe shkollat më të mira në rajon.

Postime

en_USEnglish
up-arrow-1