Drejtori i pergjithshem

Abdirahim Idrizi, i lindur 10/07/1950, Tetovë

 
TITULLI: Themelues
 
EKSPERIENCA: 40 vjet
 
ÇERTEFIKATË: Ambasador i Paqes
 
ÇERTEFIKATË: Medalja Presidenciale e Meritave
Edukimi:
  • Ekonomi,
  • Menaxhment,
  • International Training Center Turin, për Sigurim dhe Mbrojtje Shëndetësore, mikro Sigurimit Shëndetësor.

PËRVOJA:

Fillimisht në Kroaci te prindërit, shumë shpejtë vazhdova biznesin i pavarur, udhëheqës në shumë drejtime-drejtues privat. Biznesi për mua ishte gjithçka, vullneti, besimi, puna sa vinte e shtohej, sepse puna më shpërblehej shumëfish, fitoja shumë para, isha në qendër të vëmendjes në Kroaci, Slloveni dhe në Maqedoni, (shiko Autobiografinë personale), mbi 40 vendime si punëdhënës nëpër qytetet e Jugusllavisë të Titos. Nga viti 1990, Udhëheqës/drejtues privat në sektorin e Shëndetësisë, shiko Monografinë e Poliklinikës Galaxy. Poliklinika Galaxy vazhdon të rruaj autoritetin e të kaluarës.

Dekoratë – Mirënjohjet për Kontributet:

  • Ish i burgosur Politik,
  • Themelues, Drejtor ekzekutiv i institucionit Shëndetësor ,,Poliklinika Galaxy’’ Prishtinë, i themeluar në Dhjetor të vitit 1989
  • Ambasador i Paqes Globale
  • Dekoratë Presidenciale ,,Medalja Presidenciale e Meritave’’

Librat nga Abdirahim Idrizit

Ndriçimi i Mendjes
Libri i Jetës
Kënaqësitë e Seksit 1/2
Porta e Konspiracionit, (nëse nuk më njehë mos më paragjyko)
Kënaqësitë e Seksit 2/2
Monografia e Poliklinikës ,,Galaxy’’
Shpirti qe ben drite
Suksesi Financiar
Persiatje
Persiatje 2
Persiatje 3
Gjurmët e Jetës.

Galeria Personale