Stafi Menaxhues

Mr.sci.Ph Akik Idrizi

 
 

TITULLI: Magjistër i shkencave farmaceutike

EKSPERIENCA:10 vjet

AFTËSITË:Menaxhment

LICENCË:Licencim nga Oda e Farmasistëve të Maqedonisë së Veriut

LICENCË:Licencim nga Oda e Farmacistëve të Kosovës

EMAIL: akikidrizi@gmail.com

TELEFON:+389 70 598 677

Mr. sci. Miradije Statovci

Emri: Miradije
Mbiemri: Statovci
Datëlindja: 17/02/1975
Vendlindja:/ Prishtinë
Adresa:/ Bill Klinton 301
Tel, 044-256-892
Email dia-st@live.com poliklinika-galaxy@hotmail.com

Edukimi-Arsimimi

⦁ Mr. Sci. Psikologji-FAMA
⦁ Internacional Training Center Turin për sigurim dhe Mbrojtjen Shëndetësore.

Përvoja

⦁ Poliklinikën Galaxy nga viti 1994
⦁ Tek, i lartë: mami, instrumentare, anestezion
⦁ Nga viti 2000 Menaxhere/motër kryesore, në Poliklinikën Galaxy

Përvoja

⦁ Poliklinikën Galaxy nga viti 1994
⦁ Tek, i lartë: mami, instrumentare, anestezion
⦁ Nga viti 2000 Menaxhere/motër kryesore, në Poliklinikën Galaxy

Njohja e gjuhëve

⦁ Shqip,
⦁ Anglisht,
⦁ Serbisht,

Programi kompjuterik
Mickrosoft Word

Dekoratë – Mirënjohjet për Kontributet:

⦁ Veterane e Luftës UÇK-së
⦁ Në vitin 2010 e Dekoruar me titullin Ambasadore e Paqes Globale
⦁ Poliklinika Galaxy:
      ⦁ Mirënjohje e vitit 2005
      ⦁ Dekorata e vitit 2010
      ⦁ Mirënjohje e vitit 2015

Dr. Fatime Shkodra

Specialistë i Mjekësisë Familjare

Diplomoj në vitin  1988  në  Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.   Fatime  Shkodra  flet  shqip , anglisht , serbisht

Mr.Sci.Ph Ismail Idrizi

I lindur me 03/08/1983 në Tetovë, Brakja Miladinovi Nr. 72

Preferenca:

 • Diplomuar Në USHT, cikli i I-rë
 • Diplomuar Ne Shkencat Farmaceutike Ne USHT cikli i II-të
 • Farmacist I Licensuar Prej 2018
 • Përvojë – rekomandim nga Poliklinika ,, Galaxy ,, Prishtinë
 • International Labour Organisation – Training Activity, (Trajnim për ndarje përvojash lidhur me zgjerimin e mbrojtjes sociale në Kosovë, krijim të mekanizmave të sigurimit shëndetësorë.
 • Broker i Licensuar Për Sigurime Në Republikën E Maqedonisë Së Veri

Ushtrimi shtesë dhe sport:

 • Anglisht
 • Matematik
 • Informatik
 • Punë në ekip dhe punë administrative, aftësi komunikimi, shitje, marketing
 • Karate, garues
 • Skijim, garues
 • Notim, garues në Kroaci, qyteti Crikfenicë
 • Përvoj Punë – Përfaqësues RSR Maqedoni Për 2 Vite